2011. augusztus 11., csütörtök

News *-*

Ugye tudjátok, hogy nem csak 2010 az X-faktor éve? Igen, bizony. A hírekből ti is tudjátok. Hiszen 2011 is az X-faktor éve. A mentorok maradnak, a versenyzők újak és a műsorvezetők, pedig csak félig maradnak. Mivel a bájos és a humoros párosból a bájos meg marad. Hiszen Ördög Nóra fogja egyedül vezetni az X-faktort. Ti is tudjátok, hogy Balázs lemondta, mivel túl sok lenne neki még pluszba ez. Mivel ott van neki a Való Világ öt és az új műsor, amit az RTL Klub indít.



Amióta kiderült, hogy Balázs lemondta és Stohl András sem vállalta el az X-Faktor vezetését, rengeteg találgatás indult útjára. A mai napig nem lehetett tudni, ki fogja Nórival vezetni a tehetségkutató műsort, ám ma fény derült az igazságra, miszerint egyetlen műsorvezetője lesz a világszerte nagy sikereket elért műsornak – Ördög Nóra személyében.

Nóri hatalmas megtiszteltetésnek érzi a felkérést, illetve biztos benne, hogy a lehető legjobb formáját fogja hozni hétről hétre.

Kolosi Péter elmondása szerint nem akartak változtatni a műsorterven, éppen ezért nem is tartottak válogatást a műsorvezetői szerepre. Egészen a döntés meghozataláig nem találtak megfelelő személyt Nóri mellé, ezért sem nyilatkoztak a sajtónak erről.

Az RTL Klub vezetősége biztos abban, hogy Nóri egyedül is elviszi a hátán a műsort, ugyanis nagy szakmai múlttal rendelkezik a Szombat esti láz, a Csillag születik és az X-Faktor műsorvezetője.

 Sok sikert Nórinak :)

ashley. xoxo


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése