2011. március 19., szombat

Heyó…Guys! ^^

Ma eljött az a bizonyos katasztrófa nap, mikor szombaton is bekell menünk a rémálmok-színhelyére: SULI ~.~ Végül is hamar elment és kevés házit kaptunk, de azért még sem tudtam 10.ig aludni :D tiszta káosz ami van a suliban. Mindenki tökre feszült, ideges és morgós. Biztos a rossz időjárás teszi tönkre az emberek jó kedvét. -.- szóval minden nap úgy jövök haza, hogy azért érzem magam rosszul, mert megbántottam valakit, vagy azért, mert valaki engem bántott meg. =( de mindegy… túl élem. =)


sztár világban sem minden fenékig tejfel...



…annyira nem, hogy Justin Bieber keze ökölbe is szorult…

A 17 éves kanadai tini sztárról három viaszszobor készült a Madame Tussaud múzeumok részére. A tini sztárt a szobor készítése alatt többször is megmérték, ámde a végeredménybe így is apró hiba csúszott.


Justin Bieber alig pár hónapja került a köztudatba, kinek örömére és kinek bánatára. Eddig egyetlen dologban érte el azt, amit Michael Jackson, Prince, Beyoncé vagy a fiú saját mentora, Usher, mégpedig a szoborba öntést illetően. A szoborkészítés nem kapott nagy nyilvánosságot, így sokakat meglepetésként ért a március 15-ei leleplezés.

Justint a nyolc hónapon át készülő szobor miatt többször is megmérték, hogy a bábu minél élet hűbb legyen, de a végére mégis akadt egy kis gond. Amikor a tini sztár személyesen látogatott el, hogy pózoljon a saját viaszszobra mellett, kiderült, hogy a szobor készítői még a régi bubifrizurát alkották meg a fejére, miközben Justin imázst váltott, és már rövid hajjal jelenik meg mindenhol.

A képekről és a videóról azonban az is kiderült, hogy Justin azóta nőhetett néhány centit is, mert a bábú láthatóan alacsonyabb lett nála. A videón az is látható, hogy nemcsak az anti fanoknak, hanem még Biebernek is ökölbe szorult a keze saját mása láttán.


Ezek a dolgok kikerülhetetlenek a mai világban, hiszen a stylistok szinte havonta új külsőt találnak ki a sztároknak, bár 
ez Bieber esetében eddig nem volt igaz, hiszen egészen mostanáig ragaszkodott régi frizurájához. A szobor leleplezését követő fotózáson Bieber önelégülten nézegette önmagát, és megállapította, hogy a babán minden a helyén van.
A viaszbábuból egyébként három darab készült, hogy Amszterdamban, Londonban és New Yorkban is kiállíthassák a múzeumokban.




Amm. Itt ezen a kép láttán, elég kíváncsivá tett, hogy Mr. Bieber, mit turkász ott a bábujánál? o.O Szerintem leellenőrizte, hogy ugyanakkorára csinálták a gatyájában lévő dolgot, mint eredetileg… :D:D

ashley.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése