2011. november 29., kedd

Justin Bieber beégett


Bár Justin Bieber nevére kerestek rá az idén a legtöbbször az internetes Bing keresőrendszerben - a fiatal popénekes ezzel maga mögé utasította a valóságshow-sztár Kim Kardashiant és a Jóbarátok egykori Racheljét, Jennifer Anistont is -, még is úgy látszik, hogy a hírnév nem minden.

A múlt héten ugyan is egyik koncertjén a tinisztár, karácsonyi hangulat teremtése balul sült el. Hiszen az egyik legismertebb karácsonyi dal, Santa Claus is Coming to Town dal szövegének egy részét elfelejtette. Helyette más hasonló hangzású sorokat ismételt. Végül is erre csak a szemfülesebbek tudtak rájönni, mivel nem igazán észrevehető és jól oldotta a helyzetet.


De valójában mikor az e heti David Letterman show vendége volt, csúnyán beégett a szupersztár. Lehet, hogy a sok turné és koncertek helyett inkább az iskolapadban kellett volna maradnia. Mivel mikor elkezdett beszámolni arról, hogy milyen országokban járt mát koncertezni, a ravasz műsorvezető rákérdezett, hogy pontosan hány földrészünk is van? Az énekes ahelyett, hogy rávágta volna a számot, amelyet mindenkinek tudni kell, a nevüket kezdte felsorolni: „Ázsia, Észak-Amerika, Dél-Amerika, Afrika, Antarktisz és az Északi-sark – sorolta, majd amikor úgy vélte, kihagyott egyet, gyorsan korrigálta mondatát. – Á, és Kanada.”


A műsorvezető igyekezett segíteni a bajba jutott Justinnak azzal, hogy elárulta, kettőt kihagyott, de az énekesnek így is csak Ausztrália jutott az eszébe, Európához már újabb segítség kellett.

Talán ahogyan fejlődik Justin Bieber és idősebb lesz, úgy látszik, kezdi elfelejteni és összetéveszteni a dolgokat.

ashley.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése