2011. október 8., szombat

Cher Lloyd új szerzeménye


Kritikusoknak és anti fanoknak, meg néhány Cher fannak, nem jött be lány legelső szerzeménye a Swagger Jagger. Sokan értelmetlennek tartották és nagyot csalódtak benne, mert állításuk szerint Cher nem azt a formáját hozta az X-factor után, mint amikor versenyben volt.



Cher Lloyd a tavalyi X-factorba tűnt fel, ahol Cheryl Cole mentorálltja lett. De 14 éves korában is indult már, de akkor a mentorok nem jutatták tovább a kora és az énekhangja éretlensége miatt. De tavaly Cher, igaz párszor a kiesés szélén állt, de a negyedik helyen végezte. A One Direction nevű fiúcsapat, mely a verseny kezdetén alakult, a harmadik helyen végzett; második lett Rebecca Ferguson, aki így az X Factor legjobb női versenyzője lett; és a fölényes győzelmet végül Matt Cardle aratta.
A 18 éves angol tini sztár, mégsem Simon Cowell kiadójánál, a Sycónál jelenteti meg első albumát, hanem az amerikai rapper, Jay-Z gondozásában a Roc Nationnél. Ez utóbbi kiadónál van szerződése többek közt Rihannának, Beyoncénak, Melanie Fionának, Daniel Merriweathernek, Mark Ronsonnak, vagy a nemrég befutott ifjú tehetségnek, Willow Smithnek is.



Na de most térjünk a lényegre. Nos, mivel Cher az első dalával nem győzte meg az emberek többségét, és sokan Rebecca Blackhez hasonlították, ezért a második kis lemezét sokkal szerethetőbbé és sikeresebbé varázsolta. (Bár mondjuk az első dala sem volt teljesen elveszett, mivel a brit zenei listákon, alig pár hét alatt, az első helyre is fel tudta tornászni magát.) A szerzeményhez még csatlakozott Mike Posner, aki a Cooler than me című számról válhat ismerőssé. 

Íme a várva várt szerzemény, Cher Lloyd új büszkesége: 


xoxo: ashley.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése