2013. szeptember 2., hétfő

A hét legstílusosabb embere - Robert Pattinson


Robert Pattinson - Dior

Nos, nem hittem volna hogy valaha is ezt írom, de Robert lett a hét legstílusosabb embere. Nem vagyok egy Twilight rajongó, ezt tudni illik. Sőt, mikor úgy nagyjából elnézegettem a filmet és elolvastam mind a négy könyvet, nekem akkor sem Edward volt a kedvencem benne. Főként nem Bella.. Viszont Robert még is belopta magát a szívembe. Nos, nem mint színész  mert attól még távol áll. De mint ember igen. De csak azokban a napokban, mikor nem úgy jelenik meg az utcán mint egy hajléktalan. 
Nos, csak pár példa arra, hogy ha utálod a Twilight-ot, miért is kéne szeretned még is csak Robert Pattinson-t. 




Igen, az ott Taylor Lautner




Mintha most nem utálnád, Robert

Na de térjünk rá miért is érdemelte ki ezt a címet "Mr. Patisszon".
Gondolom sokan ismeritek a francia Dior márkát. Nos, Edwardot kérték fel, hogy legyen az új parfümjük reklám arca. Biztos felmerül bennetek a kérdés, hogy 'Normálisak?'. De valójában azok. A képek eléggé szexik lettek a maguk módján, sőt Robert és a kis modell között csak úgy forrt a levegő. Persze a színész jó kis summát kapott a "nehéz munkáért". Magyar forintba átszámítva, nem kevesebb mint 3 milliárd forintot. Nos, megérte Robert-nek megmosakodnia. 
Robert – nem meglepő módon – nem csupán a pénzért vállalta a felkérést:„Egyszer végre valami egészen mást akartam csinálni, mint azelőtt. A Dior márka a szakmában a mainstreamet képviseli, de mindemellett megvannak a saját sarokpontjai és élei. Természetesen a jövőben is szeretnék ennek az irányzatnak szakmailag a szolgálatába állni. Ez az egész nagyon jól állt össze.” - Stariy forrás szerint.
Nem rég még csak képeket láthattunk a reklámból. Robert különböző New York-i helyszíneken volt lefotózva. A fotósorozat fekete-fehérben készült el és eléggé elegáns képet dobnak vissza Mr. Pattinson-ról. Tegnap a Dior feltöltötte hivatalos YouTube oldala feltöltötte a várva várt kis filmet, ahol Robet látható a szép francia modellel, Camille Rowe-al. A levegő eléggé forrt köztük, ezért sokan találgattak, hogy összejöttek. Bár szerintem nem kéne adni az ilyen dolgokra. Egy biztos, drága Kristen biztos fortyogott dühében mikor megnézte a kis filmet. A reklám véleményem szerint jól sikerült és a jó kis Led Zeppelin (juhúúú!) zene is sokat dobott rajta. 





Értékeljük! 
Számomra Robert stílusa és a Dior reklám videója pozitívan szolgált. . 10/7.5
xoxo, Ashley

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése