2013. október 6., vasárnap

Új Filmek, amiket érdemes megnézned!

Helló Guys!
Úgy gondoltam megosztok veletek pár előzeteset és információt az elkövetkezendő ígéretes és jó filmekről! Forrás: Filmkatalógus!! 

Gravitáció

(Gravity, 2013)


A film története a Hubble teleszkóp javítása körül forog, mely egy űrszeméttel való ütközés után hibásodott meg. A küldetés tragédiával végződik, viszont az űrhajósnő mindenáron vissza akar térni a Földre, hogy újra együtt lehessen a lányával.
Szereplők:
George Clooney
Matt

Sandra Bullock
Ryan



Vérmesék

(The Family, 2013)


Manzoniéknak, a hírhedt maffiózó családnak mindene megvolt egészen addig míg Fred, a családfő az FBI-nak tett vallomásával három keleti-parti maffiafőnököt is rács mögé juttatott, veszélybe sodorva ezzel kicsiny famíliája hétköznapjait. 20 millió dolláros vérdíjjal a fején a tanúvédelmi program sem tűnik életbiztosításnak, de a maffia első számú ellenségének nem sok választása marad. Stansfield ügynököt bízzák meg, hogy Franciaországba telepítse Franket, feleségét Maggiet, és két vadóc kamasz gyerekét.

Szereplők:
Robert De Niro
Fred Blake / Giovanni Manzoni

Dianna Agron
Belle Blake

Michelle Pfeiffer
Maggie Blake

Ricardo Cordero
Philly

Jon Freda
Rocco

Dominic Chianese
Don Mimin


Majd újra lesz nyár

(How I Live Now, 2013)


Daisy Angliában tölti a nyarat az azelőtt soha nem látott unokatestvéreivel. A nagyvárosi lánynak nagyon fura a vidéki élet, ezért nehezen illeszkedik be. Edmond, aki talán az egyik legfurcsább Daisy számára, különösen felkelti a lány figyelmét. A világban azonban valami kitörni készül.

Szereplők:
Saoirse Ronan
Daisy

Tom Holland
Isaac

Anna Chancellor
Aunt Penn

George MacKay
Edmond

Harley Bird
Piper

Natasha Jonas
Natasha

Danny McEvoy
Joe


Hópihe

(Floquet de Neu, 2011)


Hópihe tudja, hogy milyen érzés másnak lenni: születése óta ő az egyetlen, aki hófehér bundájával kitűnik a többi gorilla közül. Bár a barcelonai állatkert lakójaként ő a legkedveltebb látványosság, és minden kisgyerek csak őt szeretné látni, a többi gorilla mégsem érti, hogy mit esznek rajta az emberek, és miért is annyira különleges ez a velük együtt élő fura szerzet. De Hópihét nem olyan fából faragták, hogy csak úgy lenyelje az őt érő támadásokat. Nagy tervei vannak. Barátaival, a vörös panda testében reinkarnálódott buddhista fekete párduccal, Ailurral, és egy csupaszív kislánnyal, Paulával a hatalmas erejű boszorkányhoz készülődik, annak reményében, hogy ő is olyan normális gorilla lehet, mint a társai az állatkertben. A jóbarátok azonban nem is sejtik, hogy a biztonságot nyújtó állatkerttől távol mekkora veszélynek vannak kitéve, és milyen kalandok árán juthatnak el a cirkuszi boszihoz. És a baj nem jár egyedül. Az útjukat a gonosz szívű Luc de Sac is keresztezi, aki meg van győződve arról, hogy Hópihe szíve egy olyan amulett, ami véget vethet balszerencséjének. És Luc bármire képes, hogy megszerezze, amit akar. De a három kalandor bebizonyítja, hogy szeretettel, bátorsággal, és sok leleményességgel bármit le lehet győzni.

Szereplők:
David Spade
Jenga (hang)

Ariana Grande
Hópihe (hang)

Jennette McCurdy
Petunia (hang)

Elsa Pataky
Bruixa del Nord (hang)

Nathan Kress
Elvis (hang)

K. Stroink
Floquet de Neu (hang)

Keith David
Anvil (hang)

Manel Fuentes
Ailur (hang


Don Jon

(2013)


A történet főszereplője egy önző, nőcsábász, pornófüggő férfi, napjaink Don Juan-ja, aki úgy dönt, gyökeresen változtat az életén, és megpróbál jobb emberré lenni.



Számomra a legjobban várt filmek a Vérmesék, Gravitáció és a Majd újra lesz nyár. De a Don Jon is érdekesnek bizonyul a Hópihe meg cuki, szóval örülök, hogy mostanában ennyi filmet hoztak fel. Ne feledjétek, hogy Novemberbe pedig jön az Éhezők viadala második része! :) Én még arra vagyok nagyon kíváncsi természetesen. Most például ott tartok, hogy próbálom a szüleimet rávenni, hogy jöjjenek el velem megnézni a Gravitációt a moziban, 3D-ben. Még ha angolul is fog menni a film, én akarom hogy eljöjjenek, mert nekik is kell a kikapcsolódás és úgy néz ki, hogy ezt a filmet vétek lenne kihagyni. Főként, hogy George Clooney 3D-ben lebeg előtted. 

Addig is jó film nézést nektek!
xoxo, Ashley. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése