2011. február 24., csütörtök

Megérkezett Britney legújabb klipje
Újra a csúcson: Britney Spears


A pophercegnő, aki eddig tucatnyiszor megmutatta, mire képes, végre előrukkolt legújabb klipjével, ami a Hold It Against Me címet viseli.
A klip Spears kisasszony legújabb albuma, a Femme Fatale felvezető dala, és február 17-én látott napvilágot. A videóban sok új érdekességet láthatunk, ami az eddigiekre nem volt jellemző. Egyrészt a stílusa is más, mint az előző Britney-klipeknek, továbbá az énekesnő önmagával harcol, illetve gyönyörű fehér ruhában pózol. A Femme Fatale megjelenését március végére ígérik a készítők. Ez lesz Britney hetedik stúdióalbuma, melyen Dr. Luke, Danja, Max Martin és sok más munkáját hallgathatjuk hamarosan.
Az új klipnek több előzetes is készült, hogy felcsigázzák a rajongókat. Itt van az az előzetes, ami azt jelzi, hogy már csak 1 nap van a bemutatásáig. 



A klip témája, hogy sokszor volt mély ponton, de képes rá hogy kitörjön. Az ő életéről szól.: az elején betör az üstökös, megjelenik a Baby One More Time és azzal tarol. Utána csillogás, reklámok. Aztán jön az esküvő (fehér ruha), meg amikor szerelmes lesz. Aztán, amikor jön a verekedős rész, az a belső vívódása, Blackout-időszak, és végül a visszatérés.





Azonban az énekesnő menedzsere, Larry Rudolph szerint a pophercegnő második kislemeze igazán különleges lesz.
„Van egy másik dal, amit az album megjelenése előtt be fogunk mutatni. Nem mondom 100%-ig biztosra, de megpróbáljuk. De amiről mi most beszélünk, az egy szörnyeteg. Tényleg az. Ennyire még sosem izgultam Britney-dal megjelenése miatt. Nagyon jó. Ebben a pillanatban csak ezt tudom mondani róla. A végső változatot még nem hallottam, de egy-két napon belül már fogom. Amit eddig hallottam belőle, az nagyon különleges és elképesztő. A rajongók nagyon boldogok lesznek tőle” – nyilatkozta az MTV Live Chat című műsorában.
Britney lemezén producerei a végső simításokon dolgoznak, és a csapathoz a napokban a Black Eyed Peas frontembere, Will.I.Am is csatlakozott.

De a mostani klipben is van egy pár érdekes dolog. Például elég sokszor van benne termék reklámozás. Ennek hangot is adott Katy Perry!


Katy nemrég érdekes üzenetet írt ki a Twitterre. Az énekesnőnek ugyanis megvan a véleménye a klipekben felbukkanó termék promóciókról, s a rosszmájúak ezt kihasználva megpróbálták kínos helyzetbe hozni őt Britney előtt.


Katy Perry a múlt héten egy olyan bejegyzést közölt Twitter-fiókján, miszerint a hírességek diszkrétebben is promótálhatnák a különböző termékeket klipjeikben. A sajtó egyből kombinálni kezdett, és a Firework énekesnőjét megpróbálták Britney ellen uszítani.

A fekete démon viszont nem tűrte tovább, és nyilatkozott ez ügyben: „Szinte minden popsztár promótál valamit a videoklipekben. A zeneiparra is nehéz idők járnak most, a videók elkészítése azonban nagyon drága – mondta Katy. – Én is éltem már hasonló lehetőségekkel, és örültem, hogy így igényesebb videókat tudtunk készíteni.”
Végül a „jóakaró” újságíróknak is üzent néhány nem éppen kedves gondolatot: „Ne uszítsátok egymás ellen a művészeket! Tegyétek inkább azt, amihez igazán értetek: hazudozzatok, pletykáljatok, túlozzatok el mindent, és továbbra is segítsétek a fiatal generációt értékítélete elveszítésében.”


Mindenesetre Britney nagyot alkotott és szerintem most már kezd vissza térni régi önmagához. Én drukkolok neki és kíváncsian várom a folytatást! =))

    ashley.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése