2011. március 19., szombat

Ha már Justinnál tartunk… jöjjön Selena is a képbe!

Selena Gomez eddig szégyenlősen nyilatkozott barátjával, Justin Bieberrel kapcsolatban, ám most mégis szólt róla néhány szót a Late Show-ban.


Selena Gomez akinek nemrég megjelet vadonatúj száma – amivel már most komoly sikereket aratott – szerdán este David Lettermannek a Late Show-ban adott interjút.

A műsorvezetőnek sikerült néhány szót kiszednie a Disney sztárból újdonsült barátjával kapcsolatban. Először is feltette a kérdést, ami mindenkit érdekel: együtt jár-e a két tinisztár? Eközben felemelt egy fotót, amin Justin és Selena látható.

A 18 éves Selena Gomez kissé félénk mosollyal válaszolt a kérdésre, és csak annyit árult el, hogy több mint két éve találkozott először a Baby énekesével. „Az ő menedzsere hívta fel anyukámat, aki ugyebár az én menedzserem” – árulta el a Selena.

Persze a műsorvezető nem érte be ennyivel, és tovább firtatta a dolgot, mígnem a fiatal színész-énekesnő kiöntötte a szívét. Bár azt szó szerint nem mondta el, hogy valóban együtt vannak, mégis érdekes dolgot tudhattunk meg tőle.

„Justin már nagyon régóta részt vesz az életemben. Az csak jó, ha valaki 
megérti, min megyek keresztül.”


Ez elég furán hangzik így és most sem sokat beszélt a kapcsolatukról… =/ én azért kíváncsi lennék, hogy mi az igazság? Érdek szerelem, a hírnév miatt? Vagy egy tini fellángolás? Vagy tényleg egy jó kapcsolat? Erre mindenesetre nem tudjuk a választ. És egyenlőre az a jó ha csak azt hisszük amit akarunk, tehát bízunk benne, hogy Justin nem használja kis Selit vagy más egyéb. Mindenesetre sok boldogságot kívánunk nekik :D

Addig is itt van Selena Gomez legújabb klipje: 



szerintem klasz lett és a dalszöveg is jó (Y)

ashley.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése