2011. április 9., szombat

Britney Spears valójában férfi

Britney Spears képtelen volt megcsinálni legújabb klipje táncbetétjeit, ezért egy férfi táncost öltöztettek be, hogy elkészíthessék a felvételeket.
Britney Spears élete egyik legjobb videójával jelentkezett a napokban, de a gratulációkat és dícséreteket nem sokáig élvezhette. A sasszemű rajongók észrevették, hogy a Till The World Ends táncos részeinél nem Britney látható. A videóban egy férfit fedeztek fel szőke parókában és női ruhában. A csere azért volt elkerülhetetlen, mert az énekesnő már egyáltalán nem olyan tánctehetség, mint fénykorában volt, és egyszerűen nem tudta megcsinálni a tánckoreográfiát. A felvételhez Britney egyik olyan férfi táncosa ugrott be, akinek a testalkata legjobban hasonlított Britney meghízott külsejéhez. A férfi arca többször is előbukkan a paróka alól, illetve férfias combja is elég árulkodó.



Britney-t a végletekig védő fanok egy másik elmélettel is előálltak. A dublőrt ők sem tagadják, viszont véleményük szerint Tiana Brown sztárkoreográfus helyettesítette őt. Az okokat is másban látják, állításuk szerint Britney térdproblémákkal küzd, és ezért volt szükséges a táncdublőr alkalmazása. Britney menedzsmentje és a videó rendezője, Ray Kay természetesen minden találgatást próbál cáfolni,  pedig februárban szintén arról szólt a szóbeszéd, hogy más táncolt a Hold It Against Me című klipjében is. Ezt a tényt pedig Britney kiadójának egyik embere el is ismerte.

ashley.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése