2011. április 8., péntek

Miről álmodozik Robert Pattinson?


Furcsa titkot árult el az Elle magazinnak a Remember Me sztárja. Robert ugyanis néha arról fantáziál, hogy orrba vágja, megüti, vagy megveri a körülötte legyeskedő, szemtelen lesifotósokat.



A 24 éves színész állítása szerint hamar be tud pöccenni, különösen a tolakodó fotósok miatt: „Tudod, van, amikor nagyon rossz napom van, és nem mondhatod el, mert akkor jönnek a találgatások meg a pletykák. És amikor mindenhol állnak a lesifotósok, elképzelem, hogy az egyik odajön, én pedig a szart is kiverem belőle.”
Robert azt is elárulta, hogy a fotósoknak hála, kikapcsolódnia sem lehet, mivel mindenütt ott vannak. „Amikor Velencében voltunk, egyetlen normális fotót sem tudtam csinálni, mert előttem volt egy tucat pasas. Ezt a részt szívesen kihagynám a rivaldafényből...”
A színész azonban nem sok pihenésre számíthat, hiszen legközelebb az Oscar-díjas Reese Witherspoon társaságában láthatjuk, a Vizet az elefántnak című romantikus drámában, melynek premierje május 5-én lesz – így ismét lesifotósok hada várja.
Érdekes :D Milyen izomagy, verekedős vágyai vannak. ^^ xDD 

ashley.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése