2011. április 23., szombat

A Nagy Duett Botránya ;)

Három héttel ezelőtt megkezdődött a TV2-n egy olyan péntek esti műsor, amelyben párokként fellépnek minden este egy dallal, és egymással küzdenek a párok. Az egyik páros igen nagy előnnyel van a műsorban, mivel SP a tinik bálványa és Iszak Eszter a Viva kedvelt műsorvezetője alkotnak egy „párt”.
Ugye azt tudjuk, hogy SP a kedvelt és a nem kedvelt tini sztárok közé tartozik, mivel nagyon megosztó egy személyiség. Ezt szerintem sosem fogjuk megtudni, hogy most Ganxsta Zolee (az egyik ellenfele SP-nek „A Nagy Duettben”, aki Orosz Barbarával van egy párba.) valóban utálja e SP-t vagy kedveli?! Mindenesetre szívesen felrúgná a Holdra. Legalább is pénteki mokkában három héttel ezelőtt, ezt nyilatkozta:


Ezek után este kezdődött a show. Mind a két páros nem volt olyan nagyon toppon, hiszen Ganxstáék majdnem kiestek, de nekem személy szerint nem tetszett SP-ék műsora sem. Bár ha a többi előadásukat megnézzük, a Sexy Back volt a legjobb.


Félreértés ne essék. Semmi bajom az Esztivel, sőt szerintem nagyon aranyos és jó műsorvezető, de az én kedvenceim közé SP nem tartozik. 

A páros fellépése után hírek röppentek fel, hogy ők ketten együtt vannak. Mivel már Eszter és Ben szakítottak, így SP-nek szabad a pálya. De az is felmerült, hogy SP miatt lett vége a kapcsolatuknak. Mindenesetre Ben a Facebook adatlapján közölte ezt a hírt a többiekkel.

„Mivel előbb-utóbb úgyis megtudjátok, inkább elmondom, hogy szakítottunk Esztivel. Sajnos, ahogy telt-múlt az idő, rá kellett jönnöm, hogy nagyon más emberek vagyunk, más céljaink vannak az életben, és más az értékrendünk... szóval békében elváltunk.”

Azóta Esztit is kifaggatták rajongói, de új információkat ő sem közölt jövőjéről. SP nem bírta szó nélkül hagyni ezt az egészet, és a következőket csipogta:
„Köszönöm a sok-sok kérdést, de nem járok Esztivel, és nem is áll szándékomban. És akkor ezzel le is zárnám a szokásos barátnőtémát. A nagy duett meg egy show-műsor, ahol, ha kell, szerepeket játszunk el a színpadon.”

A történteken kívül SP amúgy is nagy félelembe volt három napig. Legalább is múlt hét pénteki mokkában ezt nyilatkozta. De kitől is fél?


És ezek után, hogy mindent tisztázzanak, SP és Ganxsta Zolee elmentek múlt hétvégén Hajdú Péterhez a frízbibe, és megpróbáltak dűlőre jutni.
És igen, SP azt is elárulta, hogy, hogyan jött neki a neve. És meglepetésként ért majdnem mindenkit, hogy nem a Sopron, nem a Sajtos Perec és a Schmitt Pál hasonlóságokból jött a neve. De sajnos egy dologra nem tudtunk választ kapni. Mert a videó egyik részletében Ganxsta lehajol az asztal alá és megnézi, hogy van e SP-nek valami a két lába között, de erre nem kaptunk választ, hogy mit látott ott… :(


Hogy még ezek után tovább civakodnak e, nem hinném, hogy most megkapjuk a választ rá, mivel Orosz Barbara és Ganxsta Zolee páros tegnap kiesett, de a vicces egészbe az volt, hogy az utolsó két helyen SP és Eszti álltak + még a Ganxsta páros. És ezt az ének játszmát kettőjük között SP nyerte… de szerintem a szópárbajban, merem nyilvánítani, hogy Ganxsta vitte el a fődíjat :)



ashley.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése