2011. április 8., péntek

E.L.É.G.!

Tanulj a szerdai napomból...

 ~ Elegem van abból, hogy vannak, akik elnyomnak, eltipornak. Elegem van abból, hogy valaki sokkal jobb, mint más. Elegem van ebből az elnyomásból, ebből a lenézésből. Ha valami hülyeséget csinálsz vagy mondasz, máris kiröhögnek. Nem, hogy inkább együtt éreznének. Elegem van a bunkózásból. Vagy mikor elhaladsz „mellettük” már is néznek és röhögnek, csak azért mert elaludtad a hajad és nem tudtál vele mit kezdeni. Vagy neked nincsenek olyan menő cuccaid, mint nekik.
Elegem van ebből, hogy ilyen világban élünk. Mert aki fél, és kicsi, és nincs önbizalma és érzékeny, az már nem ér semmit ebben a nehéz világban. Mert az erősebbek elnyomják.
Utálom, hogy ha fizika órán, ha valami nagy hülyeséget mondasz, máris röhögnek rajtad a bunkó állatok, akik azt hiszik, hogy sokkal okosabbak. Utálom, hogy a fizika tanár nem képes felfogni, hogy azért bénázok, mert halványlila gőzöm sincs, mit csinálok én a fizika kiszámításba, mert nem értem! Utálom, hogy lenéznek a 8.as hülye libák és bámulnak, rám mikor elmegyek mellettük, utána meg röhögnek. Utálom ezt a borzalmas világot. Mert én nem vagyok olyan, mint ők. Ők élvezik, ha lenéznek, eltipornak. Élvezik, ahogy szenvedsz és bőgsz miattuk. Ők örökké ilyenek maradnak, beképzeltek. De meg kell erősödni, de ha nem megy, miattuk én is ilyen; elnyomott, ronda, buta, senki maradok! Szóval nem csak én, de ha te is így érzed magad, légy erős és ne mutasd félelmed, mert ők azt megérzik, ha gyenge vagy. Nevesd ki az ilyen zsarnokokat te is. És ne csak ők téged vagy barátaidat. Hidd el, ha jól képükbe mosolyogsz, hogy te ezt viccesnek veszed, ha valami bántót mondanak rád, egy idő után már leszállnak rólad. :) Figyelj, és ne felejtsd: Don’t worry, Be happy! :) ~

ashley.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése