2011. április 20., szerda

Justin Bieber hasonmása egy lány


Ki ez a gomba sérós fazon? O.O Nem gyereke, nem Bíbőr… ez egy lány, aki nem Bíbőr, ha nem egy másik Bíbőr… aki véletlenül nem is szereti Bíbőrt… és leszbikus. Micsoda véletlen. De állítása szerint ő neki már előbb ilyen volt a haja, még mielőtt bekövetkezett a világ katasztrófa (tehát, hogy felfedezte Usher Bíbőrt [ezért utáljuk >( Ushert ])!  Szóval, ez elég érdekes :D

-„Évek óta ilyen a frizurám, és az arcom mindig is ilyen volt” – mesélte Dani Shay.

Eleinte arra lett figyelmes, hogy ismeretlen emberek szerettek volna vele közös fényképeket készíteni, és egyre több autogramot is próbáltak kérni tőle. Elmondása szerint mostanra már megszokta, hogy a Bieber-rajongók időről időre lerohanják a nyilvános helyeken. Saját magáról még annyit árult el, hogy ő „egy leszbikus, aki úgy néz ki, mint Justin Bieber, de a saját módján egészen más”.

Dani mostanában saját dalain dolgozik, és hamarosan a saját weboldala is elérhető lesz. Első hivatalos videója pedig Holding on címmel már a zenei csatornákon és a videómegosztó portálokon is elérhető.

Az elmúlt idők hatására Dani Shay készített egy kis paródiát is mindenki kedvenc(?) Justinkájáról, melyet itt tekinthetnek meg az érdeklődők.


ashley.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése