2013. augusztus 27., kedd

MTV Video Music Awards - Avagy az egyik legpocsékabb díjátadó idén


Üdv újra. Most, ha eddig nem tetted volna, betekintést kaphatsz az idei MTV Video Music Awards díjátadóra, ami tegnap este került megrendezésre. Erős kritikát fog kapni tőlem, szóval akiknek tetszett, jobb ha nem olvassa el. Vagy elolvashatja és kinyithatja a szemét. 

Akkor kezdjük először a ruhákkal. (A képeket a Daily News biztosította.)

1. Miley Cyrus



A mostani botrányos viselkedéséről híres ifjú ex Disney sztár az est sötét fény pontja volt. Ugyanis a fellépésével megbotránkoztatott kicsiket, nagyokat. Erről azonban majd később. Viszont a vörös szőnyeges összeállítása még nem volt olyan szembetűnően vészes (leszámítva förtelmes haját), mint a színpadon való, szinte semmi rajta. 

2. Katy Perry



Az I kissed a girl énekesnője, mostanában nem a legjobb zenéit adja elő és számomra ezzel a Emmanuel Ungaro ruhával és az arany fogsorával sem nyerte el a tetszésemet. Érdekes, hogy Madonna is hasonlóan különleges ékszert viselt a napokban. 

3. Taylor Swift



Taylor véleményem szerint csodásan festett ebben a Herve Leger ruhában. Nagyon elegáns volt és végre a néha zavaró frufruját is eltűzte hátra, így jobban lehet látni az arcát. Bár az est után ismét sok negatívumot kapott az állítólagos beszólása miatt Harry Styles felé. Rengeteg teóriát hallottam már arról, hogy most Taylor Harry-ről írta e vagy sem az I Know You Were Trouble slágerét, viszont a lényeg az, hogy Miss. Swift bezsebelt egy űrhajóst tegnap este. Bár sokan azért is támadták, amiért a One Direction fellépése közben azt mondta "Shut the f*ck up." Ami persze ismét kettős dolog, hiszen az én szemszögemből azt mondta, hogy "Sorry for my arm" Selena Gomez-nek, aki mellette ült egész este és együtt érezték jól magukat. Itt mindig azon van a hangsúly, hogy akik szeretik Taylor-t, azok a pozitív dolgok felé fognak állni. És akik nem, azok mindig keresni fogják benne a rosszat. De Taylor ne szomorkodj, az igaz rajongóid itt vannak melletted, akik nem a magánéleted miatt szeretnek vagy utálnak, ha nem úgy tekintenek Rád, mint egy előadóművész! 

4. Selena Gomez



Bár nem vagyok egy Selena fan és néha-néha eléggé irritáló személy tud lenni számomra, azért elismerem, hogy tegnap szépen festett ebben a Versace egybe szoknyába. Taylor és ő remek párost alakítottak a stílus terén és egész este egymást szórakoztatták. Sőt nagyon büszkék voltak egymásra, amint Selena átvette a legjobb pop videó díjat és Taylor pedig a legjobb női videó díjat. 

5. Naya Rivera



Még Naya Rivera, a Glee sztárjának a ruhája tetszett igazán. Neki a fekete mindig is jól állt, hiszen gyönyörű barna haja és fekete kiegészítők még jobban kiemelik, hogy egy igazi spanyol származású bomba nő, még női szemmel is. Bár nekem a hosszú karmok viszont nem nyerték el annyira a tetszésemet. 

6. Ellie Goulding



Ellie mindig is az érdekes stílusáról volt híres és ezt mutatja a szegecses ruhája is, amit az este viselt. Bár én biztos nem venném fel a ruhát, az ő stílusához szerintem passzol és remek cipőt is választott hozzá. Az I need your love dala két kategóriában is jelölt volt, viszont üres kézzel távozott. Bár szeretem a One Direction-t és a Best Song Ever-t, de szerintem Ellie és Calvin Harris közös dala inkább megnyerhette volna a Legjobb nyári sláger díjat. Mondjuk nehéz volt a döntés, hiszen rengeteg jó volt. 

7. Holland Roden




A Teen Wolf gyönyörű színésznője is jelen volt a díjátadón, bár nem igazán értem miért volt neki muszáj megjelennie. Szerintem valami jobbal is elüthette volna az idejét, hiszen a műsor nem ért sokat. Ebbe a Naeem Khan ruhában csodásan festett és attól eltekintve, hogy a szoknya résznek elég érdekes szabása van, nekem az egész csak úgy nagyon tetszett. Bár szerintem jobban illett volna, ha a csodás haját leengedte volna a vállaira és hagyta volna, hogy a hullámos vöröses fürtök csak ott lebegjenek. De ennek ellenére is kellemes érzés volt ránézni. 

És most térjünk rá magára a show-ra. 

Szerény véleményem szerint az egész egy nagy kalap kaki volt. Már tavaly is csőd szélén álltak és próbálták az idén feldobni valamivel. Nos, az okos szervezők kitalálták, hogy drámával egész könnyen megoldhatják. Már eleve az, hogy Miley Cyrus-t felkérték, mint fellépőt, nagyot dobott a műsoron, de nem a jó irányba. És az, hogy Rihanna unott fejét és kifejezéstelen arcát, meg pocskondiázást mutatták, se volt valami kellemes pont. És, hogy állandóan Taylor arcát és mozgását mutatták, csak hogy az utálóit még jobban felidegesítsék, és én eltudom képzelni, hogy még le is fizették azért, hogy tegyen egy "kellemes" megjegyzést, esetleg Harry felé, csak hogy botrányosabb legyen a műsor, nos sikerült nekik. Már mindenhol ez a díjátadó megy és csak a botrányokról lehet hallani.  Miss. Cyrus undorító fellépése volt az est legrosszabb pontja. Amit ő leművelt, egy normális ember nem tesz ilyet, akinek rendes karrierje lehetne a normális családja mellett és normális vőlegénye mellett, ha eddig még Liam nem lépett le. Ő úgy rontja el a karrierjét, ahogy csak lehet. És egyben az életét is. Kíváncsian várom a pillanatot, mikor észhez fog térni. Mindenesetre itt röviden össze van foglalva tette egy pár animációval. A kedvencem mikor Taylor reakcióját mutatják. Nos, Miley vetkőző showjára csak ennyit mondok. #StayStrongBillyRayCyrus 
Hiába Taylor-t leszólta Rihanna, miközben ő sem különb én akkor is bírtam  ahogy pont ő osztotta az észt. A legaranyosabb Harry volt, aki békésen eszegetett egy narancsot az előadások közben. :D Szerintem a rendezők direkt hívták meg, csak hogy erről is beszéljenek, mármint "Ririt". 
Most térjünk rá az első előadóra. Lady Gaga ismét meglepett minket. Nem, most nem egy döglött macska húsát rakta magára, inkább az, hogy szinte alig volt rajta valami. Bár még mindig kellemesebben néztem volna az ő hátsóját, ha kellett volna..., mint Miley-ét. Gaga eszméletlen előadást nyomott le és elnevezhetnénk az átváltozó művésznek is. Nos, tudjátok nekem nincs bajom vele. Már megszokhattuk, hogy ő ilyen különc. De ő még mindig ízlésesebben teszi, mint Mileyka. 
Szerencsére Justin Bieber is úgy gondolta jobb otthon maradnia, hiszen egy Justin lég egy estére.
Az est fény pontja viszont nem más volt, mint JUSTIN TIMBERLAKE, hölgyeim és uraim. Ha őt nem hívták volna be a show-ba, az egész mehetett volna le a klotyón, de azért így is elég közel álltak hozzá. Amit ez az ember lenyomott... tyűh hát ezt csinálják utána a mai tejfölös szájú előadók. (khm, Bíboros...) Régi és új számok egyaránt elhangzottak tőle és az egész közönség táncra perdült  Főként, mikor mindenki meglepetésére megjelentek az 'N Sync további tagjai. Bár nem voltak sokat fent, még is jó volt hallani és látni őket újra együtt. Nem mellesleg az is nagyon pozitív volt számomra, ahogy Justin állandóan hordja a jegyürüjét. Látszik, hogy ő azon kevés pasik közé tartozik, akik igazán tudnak szeretni. Sajnálhatja Britney, hogy most már nem az ő oldalán áll. 


DE! Itt a videó Justin teljesítményéről.  














És a Music Daily magyar oldalon visszanézheted a teljes adást, ha eddig még nem láttad. CSAK erős idegzetűeknek ajánlom. 
SZERK. Letörölték a videót, de ha újra fent lesz valahol, linkelem. 
xoxo, Ashley 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése